Bryllupsvideo

Genoplev jeres bryllup med en autentisk bryllupsvideo

Bryllupper er noget helt, helt specielt. Det er her, at vi vier jeres liv til hinanden for øjnene af vores tætteste familie og venner.

Nogle gange ville man ønske, at man kunne genopleve dagen. De flotte taler, de mange grin, brudevalsen, og da I sagde ja til hinanden. En bryllupsvideo er det tætteste, I kommer på at opleve den store dag på ny.

Med en bryllupsvideo kan I nemlig se tilbage på jeres bryllup med et smil, og I får et uvurderligt minde fra den måske største dag i jeres liv. Samtidig kan I med en bryllupsvideo opdage øjeblikke, som I måske overså i løbet af den travle og overvældende dag.

Med en masse bryllupsvideoer i bagagen ved vi, hvordan man laver en personlig og autentisk bryllupsvideo, der indfanger store som små øjeblikke.

Afspil video om bryllupsvideo

Nick & Anne

Afspil video om bryllupsvideo annika og lars

Annika & Lars

Bryllupsvideoer i hele landet

Om I fejrer jeres bryllup på Fyn, Fanø eller i Frederikshavn er underordnet. Vi pakker vores udstyr og sætter kursen derhen, hvor I skal holde jeres livs fest. Vi sørger for at være der i god tid, så vi kan danne os et overblik over stedet. Sådan sikrer vi, at vi får de bedste skud i kassen til jeres bryllupsvideo.

Et eventyr med jer som hovedpersoner

Vi ser en bryllupsvideo som et eventyr, hvor I for en dag indtager hovedrollerne. Vi følger jer og jeres gæster gennem hele dagen. Fra morgen til midnat hvis I ønsker det.Her fanger vi alle de rørende, sjove og smukke øjeblikke fra brylluppet. Alt det der gør jeres bryllup specielt. Tilsammen skaber de en fortælling om jeres store festdag. En fortælling, I kan se, så ofte som I har lyst til. En fortælling, I kan vise til familie og venner.

Vores brudepar siger…

DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med jeres bryllupsvideo.

1. Vi lægger en plan for dagen

Vi lægger i fællesskab en grundig plan for dagen, så vi er sikre på, at vi fanger de øjeblikke, I ønsker. 

2. Den store dag er kommet

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer det, vi har aftalt. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og sørger for, at videoen bliver et uvurderligt minde fra den store dag.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse. Her kan I også komme med ønsker til stilen i videoen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige bryllupsvideo, som I nu kan vise frem til venner og familie eller bare kigge tilbage på med et smil på læben.

Nyd dagen, mens vi optager jeres bryllupsvideo

Vores videografer er eksperter i at være (nærmest) usynlige. I og jeres gæster vil ikke opdage, når vi bevæger os rundt og filmer grinene, kyssene og alle de andre mindeværdige momenter fra jeres bryllup.

Men vi trykker ikke bare ’optag’, og så filmer vi i ét væk.

Nej – ligesom resten af jeres bryllup – skal bryllupsvideoen også planlægges ned til mindste detalje.

Inden jeres bryllup løber af stablen, sætter vi os i fællesskab ned og laver en plan for dagen, så vi ved, hvad I har af ønsker og behov. Altså skal I ikke bekymre jer, om vi får alt det vigtige med. For det gør vi med garanti.

I stedet skal I nyde jeres bryllup, mens vi filmer i kulisserne.

Vi går altså ikke rundt og dirigerer i løbet dagen. Det gør vi ikke, fordi vi mener, at den gode bryllupsvideo er autentisk. Med det mener vi, at vi filmer den store festdag, som den naturligt udfolder sig.

Afspil video om bryllupsvideo til stefan og mathilde

Mathilde & Stefan

Afspil video om bryllupsvideo rasmus og rikke

Rikke & Rasmus

Vil du også have bryllupsbilleder?

I dag er det også populært at forevige brylluppet med billeder fra en professionel bryllupsfotograf Det hjælper vi naturligvis også med. Dermed behøver I kun at kigge ét sted hen, hvis I både vil have stemningsfyldte bryllupsbilleder og en personlig bryllupsvideo.

Hvad koster en bryllupsvideo?

Prisen på bryllupsvideoer afhænger 100% af jeres behov og ønsker. Derfor er det vanskeligt for os at komme med en præcis pris. Om vi er med hele dagen eller kun til bestemte begivenheder i løbet af dagen vil alt andet lige have indflydelse på prisen. Vi gør os altså ikke i pakkeløsninger, da det er vores erfaring, at de nemt kan blive for firkantede. I stedet laver en skræddersyet løsning til jer, hvor I får jeres ønsker til en bryllupsvideo opfyldt.
Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik