Reklamefilm

INDHOLDSFORTEGNELSE

SKÆR GENNEM STØJEN MED EN REKLAMEFILM

En reklamefilm hjælper din virksomhed med at blive husket. Kort og godt.

Uanset om du sælger en ydelse eller et produkt, så er reklamefilm nemlig en effektiv måde at nå ud til dine kunder.

Kampen om kundernes opmærksomhed er større end nogensinde før, og her er den gode reklamevideo med stærk storytelling, flotte visuelle virkemidler og et skarpt budskab vejen til at bryde igennem støjen.

Hos Noise Media kan vi hjælpe dig med at producere din næste reklamefilm. Uanset omfanget på reklamevideoen. Vi har nemlig erfaring med store og små produktioner – i Danmark såvel som i udlandet.

Vi står klar til at hjælpe dig med at producere en reklamefilm tilpasset din virksomhed, din målgruppe og de platforme, som filmen skal udkomme på. På den måde øger vi chancen for, at din virksomhed bliver husket til fordel for dine konkurrenter.

Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground
Afspil video om Reklamefilm Lipati
Lipati - Freedom Is Outside

TÆT DIALOG FRA START TIL SLUT

Hos Noise tror vi ikke på, at one size fits all-skabelonen fungerer, når det kommer til reklamefilm. I stedet er vi af den klare overbevisning, at enhver reklamefilm er et unikt projekt. Der er nemlig ikke to virksomheder, der er ens, og derfor er der heller ikke to reklamevideoer, der er ens.

Af den grund er vi i tæt dialog med dig – fra de indledende idéer til færdig reklamevideo  – så du på den måde er sikker på, at du får den reklamefilm, du ønsker. Med andre ord skræddersyer vi i fællesskab en løsning til netop din virksomhed.

SÅDAN LAVER VI DIN REKLAMEFILM

Når vi laver reklamevideoer, opdeler vi som oftest processen i fire dele. Det er nemlig vores erfaring, at denne fremgangsmåde skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde og dermed et godt slutprodukt i form af en fængende reklamevideo, der bliver husket.

Afspil video om Reklamefilm Kjærgård Landbrugsskole
Kjærgård Landbrugsskole - SoMe reklame
DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med din reklamefilm.

1. IDÉ OG KONCEPT

I den første fase af processen laver vi en indledende forventningsafstemning med jer. Her får vi afklaret hvilke platforme, som reklamefilmen skal vises på, hvilken målgruppe reklamevideoen retter sig mod, og hvilket budskab målgruppen skal huske efter at have set videoen.

Det er også her, vi finder den rette vinkel på filmen, så vi taler ind i målgruppens behov og drømme. Men vi kan vi ikke finde vinklen uden dig. Du har nemlig styr på dit produkt, mens vi har styr på videoproduktion.

Med afsæt i denne snak præsenterer vi efterfølgende en idé eller et koncept til din reklamevideo. 

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Når du har godkendt idéen, finder vi kameraet frem og begynder at optage din reklamefilm. Så snart vi har redigeret videoen, har du naturligvis mulighed for at komme med rettelser, så du får en reklamefilm, der lever op til dine forventninger.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige reklamefilm, som I derefter kan skubbe ud til jeres målgruppe.

Afspil video om Generator aftermovie
Generator 2022 - Aftermovie

HVAD ER PRISEN PÅ EN REKLAMEFILM?

Der findes ikke to reklamefilm, der er ens, og derfor findes der heller ikke to priser, der er ens. Med andre ord skal vi kende omfanget på dit projekt, før vi kan komme med en kvalificeret pris.

Uanset hvad du har af ønsker til en reklamefilm, kan du altid være sikker på, at vores hold af erfarne videografer med det rette udstyr og den rette plan hjælper dig i mål med den perfekte reklamevideo.

En reklamevideo, som skærer gennem støjen, og som dine kunder vil huske.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik