noise - farve-101

Vores vision

Vi elsker at producere videoer og billeder. Så er det meget heldigt, at det er det, vi allerbedst til. Vi skaber nemlig visuelt indhold, der bliver set og hørt. Eller sagt på en anden måde: Visuelt indhold, der skaber resultater for vores kunder. 

Video- og billedproduktion kan for nogen virke som en krævende og uoverskuelig proces. I hvert fald hvis man står alene i den og måske ikke har de rette kompetencer og det rette udstyr. Og det er netop derfor, at vi er sat i verden.

Vi hjælper dig nemlig med at komme godt fra start og sikkert i mål. Fra idéfasen til udgivelsen. På den måde kan I bruge jeres energi på det, I er bedst til, og så kan I trygt stole på, at vi gør det samme.

Hvem er vi?

I Noise-huset finder du Casper, Asger og Jakob. Ikke kun er vi utroligt passionerede omkring vores fag og er dygtige til det, vi er også rare at være sammen med. Det siger vores kunder i hvert fald, og det er måske en af grundene til, at de vender tilbage gang på gang.

Vi er på hjemmebane i alt, hvad der hedder billeder og video. Vi arbejder og har stor erfaring med reklamefilm, eventvideoer, produktvideoer, præsentationsvideo og foto for blot at nævne nogle af de ydelser, vi kan tilbyde dig.

Vi gør os umage, og vi står (næsten altid) klar til at hjælpe dig. Medmindre du skal have flyttet en seng op på femte. Så skal du have fat i dine stakkels venner.

teamet

Når du arbejder med os, får du ikke kun en lang række kompetencer, en stor bunke erfaring og alt det rigtige udstyr.
Du arbejder også med personen bag kameraet. Derfor synes vi kun, at det er på sin plads, at du her kan blive klogere på, hvem vi er som personer, og hvad vi kan.

asger lorenzen

Asger Lorenzen

asger@noisemedia.dk

casper blomme pedersen

Casper Blomme

casper@noisemedia.dk

jakob lyager birkedal

Jakob Birkedal

jakob@noisemedia.dk

Casper Møller

Casper Møller

cm@noisemedia.dk

Praktikant efteråret 2023

noise kontor

Vores hjem

Når vi ikke er ude på optagelser, holder vi til på vores kontor på Christiansgade 4 i hjertet af Aarhus.

Udover at fungere som mødelokale, lounge og kantine på én og samme tid har vi også bygget et studie på vores kontor. Her skyder vi alverdens former for foto og video. Hvis du er interesseret i at leje studiet, så hiv fat i os på kontakt@noise.dk

Sving endelig vejen forbi, hvis du er i nærheden. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med billeder og video, der skaber resultater.

Kan vi hjælpe dig?

Vi vil gerne høre om dine ønsker. Det er helt og aldeles uforpligtende. I hvert fald i første omgang.