profilfilm

INDHOLDSFORTEGNELSE

SKIL DIG UD MED EN PROFILFILM

”Hvad laver din virksomhed egentlig? Og hvad gør din virksomhed speciel sammenlignet med konkurrenterne?”

Du er måske stødt på spørgsmål som disse fra potentielle samarbejdspartnere, kunder eller andre, der har interesse i din virksomhed. Og måske har du også oplevet, at det kan være svært at formulere et kort, entydigt og præcist svar på, hvad der kendetegner jer som virksomhed.

Med en profilfilm kan du netop indkapsle din virksomheds historie, værdier og vision på fængende vis. Måske har du set en profilfilm på ”Hvem er vi”-siden på en hjemmeside eller på sociale medier? Det er i hvert fald på de platforme, man oftest spotter virksomhedsfilm.

Vi ser profilfilmen som en slags elevatortale, som du til enhver tid kan bruge til at forklare en potentiel kunde eller andre interessenter, hvorfor netop din virksomhed og dine produkter og løsninger skiller sig ud.

Så hvis du mangler hjælp til at fortælle, hvad der kendetegner netop din virksomhed, så er du havnet det rette sted.

Hos Noise har vi nemlig stor erfaring med at lave personlige profilfilm, hvor vi sætter os grundigt ind i jeres mission, vision og værdier, før vi trykker ”optag” på kameraet. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at du får den profilfilm, du gerne vil ha’.

Afspil video om Profilfilm Hasseris Gymnasium
Hasseris Gymnasium - Profilfilm
Afspil video om Profilfilm, Assens Skibsværft
Assens Skibsværft - Profilfilm

DE MANGE FORDELE VED EN PROFILFILM

Virksomhedsfilm, profilfilm, virksomhedspræsentation, brandingvideo. Uanset hvad man vælger at kalde det, så har profilfilmen vundet indpas hos mange virksomheder. Og det forstår vi ærlig talt godt.

Den gode profilfilm giver nemlig et kig bag facaden og giver et indblik i virksomhedens DNA. Dette er med til at skabe tillid til din virksomhed. Både hos nuværende og kommende kunder, potentielle samarbejdspartnere, men også potentielle nye medarbejdere.

For en profilfilm har nemlig mange fordele. Den kan være med til at:

  Tiltrække nye medarbejdere, der gennem profilfilmen får en fornemmelse af din virksomheds DNA

  Skabe tillid hos kunder, der får sat ansigt på de personer, der arbejder i din virksomhed

  Forklare potentielle samarbejdspartnere, hvad der gør dine produkter eller løsninger unikke

  Skabe stolthed blandt dine medarbejdere, der gennem profilfilmen bliver bekræftet i, at deres arbejde er vigtigt

I bund og grund handler det om, at mennesker lytter til mennesker – og ikke til ansigtsløse, anonyme virksomheder og organisationer. Og det er derfor, at en profilfilm er så hulens vigtig – uanset om du sælger kontorartikler eller huse.

KUNSTEN AT FINDE SIN KERNEFORTÆLLING

En god profilfilm er kendetegnet ved, at den indkapsler din virksomheds eller organisations kernefortælling. Altså den maggiterning, der opridser, hvem I er, og hvad I laver.

Når først kernefortællingen er på plads, hjælper vi jer med at fortælle den på informativ og fængende vis gennem en profilfilm.

Afspil video om Reklamefilm Kjærgård Landbrugsskole
Kjærgård Landbrugsskole - SoMe reklame
DE FIRE TRIN
Sådan kommer vi i mål med din profilfilm

1. IDÉ OG KONCEPT

Vi finder i fællesskab frem til filmens form og budskab. Det er også her, at vi lærer jeres virksomhed bedre at kende. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at I får den ønskede profilfilm.

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer den aftale produktion. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og forvandler de upolerede råklip til en fængende profilfilm.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige profilfilm, som I derefter kan skubbe ud til jeres målgruppe.
Afspil video om Profilfilm, Lindegaard Tækkefirma
Lindegaard Tækkefirma - Profilfilm

EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL DIG

Der findes ikke én skabelon, som man bare kan hive ned over alle virksomheder, når man skal producere en virksomhedsfilm. Forskellige virksomheder kræver nemlig forskellige løsninger.

Derfor prioriterer vi også at sætte os grundigt ind i din virksomheds identitet, så vi på den måde rammer det budskab og den stemning, som du ønsker i din profilfilm.

Med andre ord så laver vi en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dine behov, mens vi selvfølgelig altid står klar med gode råd og ekspertise.

Vil I have en stærk og personlig profilfilm, der får jer til at skille jer ud blandt konkurrenterne, så hiv fat i os nedenfor. Så tager vi en uforpligtende snak.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik