droneoptagelser

INDHOLDSFORTEGNELSE

TAG DIN VIRKSOMHED
TIL NYE HØJDER
MED DRONEOPTAGELSER

Vil du give en ekstra dimension til din fortælling? Drysse lidt wow-faktor over din reklamefilm eller eventvideo? Eller vil du bare se tingene fra et andet perspektiv?

Uanset hvad du søger, er dronefilm vejen til unikke optagelser, der får din virksomhed til at skille sig ud.

Hos Noise Media har vi stor erfaring med at lave professionelle dronevideoer for både store og små virksomheder – altid med øje for den specifikke virksomheds behov og ønsker.

 Vi er naturligvis certificerede dronepiloter, og vi indhenter alle de nødvendige flyvetilladelser inden optagelserne. 

Med andre ord: Vi har styr på det praktiske. Alt imens skal du bare glæde dig til at se dine flotte droneoptagelser.

Afspil video

HVAD KAN DU BRUGE DRONEOPTAGELSER TIL?

Droneoptagelser er kommet for at blive. Det er der ingen tvivl om. Dronevideoen har nemlig gjort det muligt at optage på steder, som det almindelige håndholdte kamera ikke er i stand til. Eksempelvis på vand eller i forbindelse med store sportsarrangementer eller droneoptagelser til byggepladser.

Optagelserne fra luften giver dine fortællinger et vingesus, som forfører enhver seer. Og så har vi ikke engang nævnt, at droneoptagelser er et langt billigere (og mere fleksibelt) alternativ til en lift, kran, stillads eller helikopter.

Fordelene ved droneoptagelser er altså mange. Det, der har gjort dronefilm populære, er, at de kan bruges i mange forskellige sammenhænge. 

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dronevideoer til. Uanset om droneoptagelserne skal stå alene eller flettes ind i din  reklamefilm eller eventvideo, kan vi hjælpe dig.

VI HAR STYR PÅ DET PRAKTISKE, SÅ DU IKKE BEHØVER AT HAVE DET

Det er ikke bare sådan at sende en drone i luften. Man skal indhente godkendelse til at flyve og optage fra Trafikstyrelsen. Derudover kræver det et dronecertifikat. Og så skal udstyret naturligvis være i orden.

Alt det skal du heldigvis ikke bruge kræfter på at bekymre dig om, for det sørger vi naturligvis for.

Certificeringerne har vi styr på, mens vores professionelle droner sikrer de knivskarpe skud fra luften, som du kan bruge i din reklamefilm eller eventfilm.

DRONEFILM I HELE DANMARK

Vi har base i Aarhus, men vi flyver rundt i hele Danmark. Så uanset om du har brug for fede og stemningsfyldte droneoptagelser i Aalborg eller København, så vil vi enormt gerne hjælpe dig. Vi kan lave dronevideoer både i byen og i naturen.

Vores pris på dronefilm varierer, alt efter hvilket setup du ønsker. Vil du eksempelvis have redigeret droneoptagelserne efterfølgende, vil det alt andet lige have indflydelse på prisen.

Så tag hellere end gerne fat i os til en uforpligtende snak, så vi kan blive klogere på, hvad du har af ønsker til din næste dronefilm.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik