fotograf

INDHOLDSFORTEGNELSE

LEDER DU EFTER EN FOTOGRAF I AARHUS?

… så behøver du ikke lede længere.

Du er nemlig havnet på vores hjemmeside. Vores fotografer i Aarhus står nemlig klar til at skyde dit næste portrætbillede, CV-billede, personalebilleder, eventbilleder, eller hvad du nu ønsker dig.

Vi har base i Aarhus, hvor du også finder vores professionelle fotostudie. Her kan vores erfarne fotografer skyde alt fra skarpe personalebilleder til modelbilleder, der kan bruges på en webshop.

Hvis du hellere foretrækker, at vi besøger dig på din hjemmebane, så pakker vi gerne vores udstyr og sætter kursen mod dig.

PORTRÆTBILLEDER, PERSONALEBILLEDER OG MEGET MERE - DÉT KAN VI HJÆLPE DIG MED

Tilsammen har vores fotografer mere end 30 års erfaring med at fotografere.

De har stået på toppen af et bjerg i Norge for at fotografere en ny urkollektion. De har fanget de stemningsfyldte øjeblikke fra en madfestival. Og så har de skudt en lang række personlige portrætfotos af alt fra ledere, ansatte, foredragsholdere til selvstændige.

Med andre ord: Vores fotografer har prøvet lidt af hvert. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med en række forskellige type billeder.

Nedenfor kan du blive klogere på, hvilke typer billeder vi kan hjælpe dig med at skyde.

PORTRÆTBILLEDER

Man kan betragte portrætfoto som et slags førstehåndsindtryk. Så hvilket førstehåndsindtryk vil du gerne have, at andre får, når du skal præsentere dig selv på din hjemmeside, sociale medier, i en jobansøgning eller på dit CV?

Med et autentisk, personligt og tillidsvækkende portrætfoto kan du tage styringen over, hvordan andre opfatter dig. Vi hjælper dig med at skabe det gode (og vigtige) førstehåndsindtryk gennem et professionelt portrætfoto.

PRODUKTBILLEDER

Produktbilleder – også kaldet packshots –  er uundværlige, hvis du sælger produkter, der på nogen måde kan bæres. Det kan være smykker, tøj, sko eller tasker for blot at nævne nogle få eksempler. Produktbilleder skaber identifikation, da kunderne får muligheden for at se, hvordan tøjet eller skoene ser ud på et levende menneske. Fra vores studie kan vi hjælpe dig med at få taget indbydende packshots, der præsenterer dit produkt på bedst mulig vis. Vi kan i samme ombæring også hjælpe dig med at lave fængende produktvideoer.

BILLEDER FRA EVENTS

Om du vil dokumentere et vellykket Åbent Hus-arrangement eller et internt arrangement på din arbejdsplads, så står vi klar til at fange de særlige øjeblikke fra dit event. Du kan bruge billederne i din markedsføring, ligesom billederne også kan få liv på din hjemmeside. Vil du i stedet indkapsle dit event i en video, hjælper vi også med eventvideoer. Hvis du vil løfte billederne fra dit event til nye højder – bogstavelig talt – vil vi anbefale dig at kigge mod dronebilleder- og film.

MILJØBILLEDER AF DIN VIRKSOMHED

Den moderne kunde kigger ikke kun på dit produkt og din pris, når de er på udkig efter en løsning til deres specifikke udfordring. De kigger også på din virksomheds identitet. Du kan vise din identitet med unikke miljøbilleder, der understøtter jeres overordnede fortælling.

Og nej, stock-fotos dur ikke, da de er upersonlige og anonyme. Formålet med miljøbilleder er at præsentere netop din virksomhed, og det gør vi ved at fotografere dine medarbejdere, dit kontormiljø eller noget helt tredje, der kendetegner din virksomhed.

Disse billeder kan du bruge på din hjemmeside, på de sociale medier eller på print i form af fx brochurer og flyers.

PERSONALEBILLEDER

Vi sørger for skarpe og professionelle personalebilleder, så dine (potentielle) kunder får mulighed for at sætte ansigt på hvem, de handler med. Personalebilleder er altså med til at skabe en relation til din virksomhed, hvilket i sidste ende øger din troværdighed.
DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med dine billeder. 

1.VI TAGER EN KORT SNAK
Vi bliver klogere på, hvilken type billeder vi skal tage for jer. Det er også her, at vi får afklaret omfanget af dit projekt.
2. VI FINDER KAMERAET FREM
Vi kommer forbi på den planlagte dato, eller I kommer forbi vores studie, hvor vi fotograferer det, vi har aftalt. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og sørger for, at billederne bliver helt skarpe.
3. FEEDBACKRUNDE
Vi sender første udkast af billeder afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse.
4. DE ENDELIGE BILLEDER
I modtager de endelige billeder, som I nu kan vise til resten af verden.

SÆNK SKULDRENE OG SLAP AF

Hvis du ikke er vant til at stå foran et kamera, så kan det måske virke overvældende og grænseoverskridende at blive fotograferet.

Men vi garanterer dig, at det ikke gør spor ondt.

Tværtimod sørger vores fotografer for en afslappet og rolig stemning, så du kan slappe af foran kameraet. Måske til lyden af din yndlingsartist i højtalerne?

Med andre ord skaber vi de rigtige rammer for fotograferingen, så du føler dig tryg i en ellers uvant situation.

HVAD ER PRISEN PÅ EN FOTOGRAF?

Det afhænger 100% af det specifikke projekt og omfanget af det. Og ja, det er det lidt kedelige, men sande svar.

Der vil nemlig være en stor forskel i prisen, hvis du kun ønsker billeder til dit eget CV sammenlignet med, hvis vi skal sætte en hel dag af til at skyde billeder fra dit event.

Vi gør os med andre ord ikke i pakkeløsninger, da det er vores erfaring, at de nemt kan blive for firkantede.

I stedet laver en tilpasset løsning til jer, hvor vi først tager en snak om, hvilken type billeder I ønsker. Med afsæt i den snak kan vi komme med en kvalificeret pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik