Video til sociale medier

INDHOLDSFORTEGNELSE

SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIG MED VIDEO TIL SOCIALE MEDIER

Når du åbner Facebook, Instagram og i særdeleshed TikTok, bliver du bombarderet med alverdens videoer fra højre og venstre. Problemet er bare, at det er de færreste videoer, der brænder sig fast på nethinden.

Der skal noget ganske særligt til at fange folks flygtige opmærksomhed, og det kan vi hjælpe dig med gennem korte, fængende videoer, der er tilpasset det enkelte sociale medie.

Videoer, der begejstrer både algoritmen og din målgruppe.

Vi har produceret mere end 1000 videoer til sociale medier, heriblandt Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og TikTok. Skal vi også hjælpe jer?

video til sociale medier

FORDELE VED VIDEO TIL SOCIALE MEDIER

Video til sociale medier kan tage sig ud på mange måder. Vi vil garantere, at du er stødt på kampagnevideoer, reklamefilm, præsentationsvideo eller produktvideo, når du scroller rundt på de sociale medier.

Men hvorfor er der så mange virksomheder og organisationer, der vender blikket mod videomarkedsføring, når de skal sælge et produkt, præsentere et budskab eller noget helt tredje?

Jo, grundene er mange (og gode).

Nedenfor har vi oplistet de seks største fordele ved at bruge video på sociale medier. Og vi har selvfølgelig fakta, der bakker op om fordelene.

  • Video på sociale medier er dit supervåben til at opnå kendskab og stor rækkevidde.
    SoMe-film genererer 1200% flere delinger end tekst- og billedindhold – tilsammen.
  • Algoritmerne elsker videocontent.
    Fordi forbrugere foretrækker video, sørger algoritmerne på de sociale medier for, at vi bliver eksponeret for videocontent. Algoritmerne belønner dig altså, hvis du formår at lave relevant og værdiskabende videocontent.

For at opsummere så elsker de sociale medier videoer, og det samme gør dine kunder.

VI TAGER DEN NYESTE VIDEN MED PÅ SETTET OG I REDIGERINGSRUMMET

Algoritmerne, formaterne og forbrugernes adfærd på de sociale medier ændrer sig konstant. Og vi forstår godt, hvis nogen kan blive en smule forpustet og forvirret over tempoet på de sociale medier.

For hvad der virker i dag, risikerer at være forældet i næste uge. Det ved vi, og den viden tager vi med, når vi filmer og redigerer.

Med mere end 1000 SoMe-videoer i bagagen ved vi nemlig, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Men vores erfaring er ikke en sovepude.

Vi sørger hele tiden for at være på forkant med de nyeste tendenser og den seneste viden indenfor videomarkedsføring. På den måde er du sikret up to date SoMe-videoer, der får kunderne og algoritmerne til at klappe i hænderne.

video markedsføring
video til markedsføring

DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med dine videoer til sociale medier.

1. IDÉ OG KONCEPT

Vi finder i fællesskab frem til videoernes form og budskab. Det er også her, at vi lægger en grundig plan for produktionen.

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer den aftale produktion. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og forvandler de upolerede råklip til fængende film.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmene.

4. UDGIVELSE

I modtager de endelige film i de rette formater, hvorefter I kan skubbe filmene ud til jeres målgruppe på de sociale medier.
Afspil video
Nice Coffee - Videoannoncering

VI ER MED FRA FØRSTE IDÉ TIL FÆRDIG FILM

Det kan være, at du allerede har en klar idé til dine videoer på sociale medier, eller måske har du brug for lidt sparring? Uanset hvor du er i processen, så sørger vi for, at vi i fællesskab kommer godt fra start og sikkert i mål. 

Vi kan også hjælpe dig med at afklare, hvilken type video der fungerer bedst til dine specifikke behov og mål. Vi tilbyder nemlig en lang række forskellige videotyper såsom profilfilm, reklamefilm, produktvideo og kampagnevideoer.

HVAD KOSTER DET AT FÅ LAVET VIDEO TIL SOCIALE MEDIER?

Prisen afhænger fuldstændig af antallet af videoer og dine behov.

Hiv derfor gerne fat i os til en uforpligtende snak, så vi kan komme med en kvalificeret pris på dine næste videoer til de sociale medier.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik