EVENTVIDEO

INDHOLDSFORTEGNELSE

PROMOVÉR DIN VIRKSOMHED MED EN PROFESSIONEL EVENTVIDEO

”Dét vil jeg være med til næste gang.” 

Netop den følelse skal seeren sidde tilbage med efter at have set din eventvideo. 

Men det er lettere sagt end gjort. En god eventvideo kræver nemlig store krav til at være på det rette sted på det rette tidspunkt. Det er nemlig temmelig svært at genskabe det afsluttende fyrværkerishow til en festival, blot fordi man var uopmærksom.

Derudover er den mindeværdige og følelsesfremkaldende eventvideo kendetegnet ved, at den indkapsler stemningen gennem storytelling, den rette klipning og den rette underlægningsmusik.

Eventvideoen kan altså lyde som et uoverskueligt projekt, men vi hos Noise står klar til at hjælpe dig. 

Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig tilbage og nyde synet af din nye eventvideo, som du efterfølgende kan bruge på din hjemmeside og sociale medier som del af din markedsføring.

Afspil video om smukfest aftermovie 2023
Smukfest 2023 - Officiel Aftermovie
Afspil video om vi elsker festival
Food Studio - Deloitte Festival

HVAD KAN DU BRUGE EN EVENTVIDEO TIL?

Om du vil dokumentere en vellykket madfestival, et succesfuldt Åbent Hus-arrangement eller et internt arrangement på din arbejdsplads, så er en eventvideo løsningen. Her får du nemlig en stemningsvideo, der skal få seeren til at føle, at de selv er der – eller ønske at de selv var der.

En eventvideo når nemlig ud til flere end dem, der blot deltog i eventet. Den gode eventvideo skal være med til at sælge dit næste event, så kommende gæster bliver overbevist om, at de skal lægge vejen forbi dit næste event. 

I bund og grund skal en eventvideo være med til at promovere dit event og dermed også din virksomhed. Og hvis videoen skal skabe så stor værdi som muligt, skal den naturligvis ud at leve på jeres hjemmeside og sociale medier. 

Eventvideoen skal nemlig vise potentielle kunder og samarbejdspartnere, hvad du som virksomhed kan og står for.

PLANLÆGNING ER NØGLEN TIL EN GOD EVENTVIDEO

Vi er eksperter i at være en flue på væggen. Det betyder dog ikke, at vi flyver hovedløst rundt uden nogen form for retning.

Nej, en eventvideo skal nemlig planlægges ned til mindste detalje, så vi er sikre på, at vi fanger de vigtigste øjeblikke fra dit event. 

Inden dit event løber af stablen, lægger vi derfor i fællesskab en grundig plan for dagen, så vi ved, hvad vi skal være opmærksomme på. Og vi er naturligvis med jer hele dagen, så du ikke skal bekymre dig, om vi får det hele med. For det gør vi.

Det eneste, du skal tænke på, er at afholde dit event, mens vi arbejder i kulisserne og fanger virkeligheden, som den udfolder sig. Den gode eventvideo er nemlig autentisk, og det bliver den kun, hvis den er så tæt på virkeligheden som muligt.

Afspil video om Eventvideo - Fri BikeShop
Fri Bikeshop - The Night Ride
DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med din eventvideo.

1. IDÉ OG KONCEPT

Vi finder i fællesskab frem til filmens form og stil. Det er også her, at vi lægger en grundig plan for produktionen, så vi er sikre på, at vi står klar med kameraet på det rette sted og tidspunkt.

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer den aftale produktion. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og forvandler de upolerede råklip til en fængende eventfilm.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige eventvideo, som I derefter kan skubbe ud til jeres målgruppe.

Afspil video om Generator aftermovie
Generator 2022 - Aftermovie

EVENTVIDEOER I HELE LANDET

Selvom vi har base i Aarhus, laver vi eventvideoer i hele Danmark. 

Hvis du derfor overvejer om dit næste event – uanset størrelse og lokation – skal foreviges gennem en flot stemningsvideo, så hiv endelig fat i os. 

Vi står klar til at hjælpe dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik