Kampagnevideo

INDHOLDSFORTEGNELSE

STYRK DINE BUDSKABER MED EN KAMPAGNEVIDEO

Har du et nyt produkt, du skal have skubbet ud til dine kunder? Eller måske har din virksomhed søsat et nyt bæredygtigt tiltag, der kunne være relevant for dine samarbejdspartnere eller kunder at høre om?

Hvis du vil brænde igennem med dit budskab overfor et afgrænset publikum i en afgrænset periode, så er en kampagnevideo et effektivt værktøj.

Hos Noise er vi på hjemmebane i alt, hvad der hedder kampagnevideo. Vi har lavet store som små kampagnefilm i både ind- og udland. Vi har bl.a. hjulpet Smukfest og Just Eat med at lave kampagnevideoer med gennemslagskraft.

Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground
Afspil video
Smukfest - bliv frivillig

HVAD ER EN KAMPAGNEVIDEO?

Du har måske hørt om kampagnefilm før, men hvad dækker ordet helt specifikt over? Det, synes vi, er vigtigt at få på plads i første omgang, så vi forstår det samme ved ordet.

Skåret helt ind til benet så er en kampagnefilm en video, der kommunikerer jeres budskaber overfor en afgrænset målgruppe i et afgrænset tidsrum.

Det er altså en koncentreret indsats, der skal føre jer tættere på jeres overordnede mål med kampagnen – hvad end det er at få flere til at spænde en cykelhjelm om hovedet eller tiltrække dygtige medarbejdere til ens virksomhed.

Men hvorfor er det, at mange virksomheder og organisationer kigger mod netop videoformatet som en del af deres kampagneindsats?

SÅDAN SKABER EN KAMPAGNEVIDEO VÆRDI

Hvis du laver en kampagne, er det tæt på umuligt at komme uden om videoformatet. Video er nemlig populært som aldrig før, så uanset om du scroller rundt på de sociale medier, hjemmesider eller apps, kan du ikke undgå at støde på videoer.

Kampagnefilm er effektive af særligt to årsager:

 

1) En kampagnefilm kan leve på flere platforme

Når du laver en kampagne, skal du fange din målgruppe med dit budskab på tværs af medier. Mens eksempelvis et radiospeak kun kan bruges i radioen, så er fordelen ved kampagnefilm, at den kan leve på flere platforme. Dermed bliver chancen for, at du rammer din målgruppe større, når du kan vise videoen på både sociale medier, din hjemmeside og i TV.

Ved at versionere videoen kan du altså genbruge kampagnefilm på forskellige medier, hvilket ikke kun sikrer konsistent kommunikation i din kampagne. Det sparer dig også kroner og øre, at du ikke skal lave unikt indhold til alle de forskellige medier, du ønsker at servere dit budskab på.

 

2) En kampagnefilm kan gøre komplekse budskaber simple og forståelige

Når du laver en kampagnefilm, kan du trække på både tekst, grafik, lyd, effekter og billeder til at styrke dit budskab.

De mange komponenter gør det muligt at oversætte kompleks information til letfordøjelige budskaber, der giver din målgruppe lyst til at nikke, klikke eller vende deres blikke.

Og det er uanset, om du vil sælge skræddersyede jakkesæt eller få flere til at affaldssortere.

DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med din kampagnevideo.

1. IDÉ OG KONCEPT

Vi finder i fællesskab frem til filmens form og budskab. Det er også her, at vi lægger en grundig plan for produktionen.

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer den aftale produktion. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og forvandler de upolerede råklip til en fængende kampagnefilm.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige kampagnevideo, som I derefter kan skubbe ud til jeres målgruppe.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik