Præsentationsvideo

INDHOLDSFORTEGNELSE

GIV DIN VIRKSOMHED ET PERSONLIGT TOUCH MED EN PRÆSENTATIONSVIDEO

Mennesker lytter til mennesker. Og mennesker handler med mennesker. Ikke store, anonymiserede virksomheder, som man ikke kan gennemskue.

Med en præsentationsfilm får du netop mulighed for at fortælle din virksomheds historie, og du får mulighed for at vise dine medarbejdere frem overfor kunder og samarbejdspartnere. På den måde er du allerede et skridt foran de konkurrenter, der (endnu) ikke har opdaget det store potentiale ved præsentationsvideoen.

Hvis du har svært ved at overskue, hvordan du skal komme i gang med din præsentationsvideo, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Hos Noise har vi nemlig en stor erfaring med at producere fængende og personlige præsentationsfilm, der får virksomheder til at skille sig ud fra mængden.

Afspil video om Profilfilm, præsentationsfilm, Assens Skibsværft
Assens Skibsværft - Præsentationsvideo
Afspil video om Profilfilm, Lindegaard Tækkefirma
Lindegaard Tækkefirma - Præsentationsvideo

ET ONLINE VISITKORT, SOM DIN MÅLGRUPPE HUSKER

Alle organisationer og virksomheder har en historie, der er værd at fortælle. 

Måske har I verdens bedste medarbejdere, som I vil fortælle resten af Danmark og verden om? Eller måske har I unik arbejdskultur, I vil fortælle om for at tiltrække nye medarbejdere?

Hos Noise Media ser vi præsentationsfilmen som et slags online visitkort, der præsenterer din virksomhed på bedst mulig vis. Men modsat det traditionelle fysiske visitkort, der har tendens til at havne i skraldespanden, så kommer dine kunder til at huske din præsentationsvideo.

I hvert fald hvis den er velproduceret og formår at stille skarpt på det særlige ved din virksomhed. Uanset hvad I gerne vil fortælle, så hjælper vi med at producere en præsentationsvideo, der på autentisk vis indkapsler din virksomhed.

VIS DIN PRÆSENTATIONSVIDEO PÅ DIN HJEMMESIDE OG DINE SOCIALE MEDIER

En præsentationsfilm af din virksomhed skaber kun værdi, hvis din målgruppe ser den. Derfor er det vigtigt, at den bliver vist på de rette platforme.

Normalt støder man ind i en præsentationsvideo på Om os-siden på hjemmesider, men vi ser også, at de bliver vist som det første, når man lander på en hjemmeside. Og det er der god grund til. Præsentationsvideoer er nemlig en effektiv måde at fange din målgruppes opmærksomhed på sammenlignet med en tekst, man aktivt skal vælge at læse.

En præsentationsfilm kræver altså mindre af din målgruppe, der får serveret dine vigtigste budskaber på overskuelig og betagende vis.

Det gælder også på sociale medier, hvor du med fordel også kan vælge at vise din præsentationsvideo som del af din markedsføringsindsats. Præsentationsvideoer kan altså vises mange på forskellige platforme, og de kan heldigvis nemt tilpasses forskellige formater.

Hvis du har flere forskellige målgrupper, kan én præsentationsvideo alene sjældent dække behovet hos målgrupperne. I stedet for at fokusere på en en one size fits all-løsning kan vi hos Noise hjælpe dig med at producere flere videoer, som er nøje tilpasset dine forskellige målgrupper.

Afspil video om Profilfilm Hasseris Gymnasium
Hasseris Gymnasium - Præsentationsvideo
DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med din præsentationsvideo.

1. IDÉ OG KONCEPT

Vi finder i fællesskab frem til filmens form og budskab. Det er også her, at vi lærer jeres virksomhed bedre at kende. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at I får en autentisk præsentationsfilm.

2. OPTAGELSE/PRODUKTION

Vi kommer forbi på den planlagte dato og filmer den aftale produktion. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og forvandler de upolerede råklip til en fængende præsentationsfilm.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast afsted mod jer, hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse med filmen.

4. UDGIVELSE

I modtager den endelige præsentationsvideo, som I derefter kan skubbe ud til jeres målgruppe.

Afspil video om præsentationsvideo
Samson Agrolize - Præsentationsvideo

VI ER MED FRA FØRSTE IDÉ TIL FÆRDIG FILM

Det kan være, at du allerede har en klar idé til en præsentationsvideo, eller måske har du brug for lidt sparring? Uanset hvor du er i processen, så sørger vi for, at vi i fællesskab kommer godt fra start og sikkert i mål. 

Vi ved nemlig, hvad det kræver at lave en god præsentationsfilm. Ikke kun hjælper vi dig med at udfolde en troværdig fortælling om jeres virksomhed, vi klæder også dine medarbejdere på til at stå foran kameraet, uden at nervøsiteten tager over.

Men hvad koster en præsentationsfilm, tænker du måske nu? Prisen afhænger fuldstændig af omfanget og dine behov.

Hiv derfor gerne fat i os til en uforpligtende snak, så vi kan komme med kvalificeret pris på din næste præsentationsvideo.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik