Bryllupsfotograf

​​Få alt med fra den store dag med en professionel bryllupsfotograf

Alle kan tage et billede. Det har faktisk aldrig været nemmere med vores smartphones.

Men.

Det er ikke alle, der kan tage gode og professionelle billeder. Og vi synes, at jeres bryllup – dagen der bare ikke kan gøres om – fortjener stemningsfyldte og skarpe billeder i stedet for grynede og rystede billeder fra en smartphone.

Så i stedet for at bekymre jer om bryllupsbillederne bliver, som I ønskede, kan I trygt overlade opgaven til vores erfarne bryllupsfotografer.

Med vores bryllupsfotograf kan du være sikker på, at vi er på det rette sted på det rette tidspunkt. På den måde fanger vi alle øjeblikke fra jeres bryllup – når I siger ja til hinanden, når jeres øjne mødes under brudevalsen, og når svigerfar holder sin (lidt for lange) tale.

Vores bryllupsfotografer arbejder i hele landet, så uanset om I fejrer jeres bryllup i Aarhus, Odense eller et helt tredje sted, så står vi klar med kameraet.

Vi arbejder i kulisserne, mens I kan nyde brylluppet

Vores bryllupsfotografer er eksperter i at være en flue på væggen. Det betyder dog ikke, at vi flyver hovedløst rundt uden nogen form for retning.

Nej – ligesom resten af jeres bryllup – skal bryllupsfotografering også planlægges ned til mindste detalje. Kun på den måde er vi sikre på at fange alle mindeværdige momenter fra dagen, der ikke kan gøres om. 

Inden jeres bryllup løber af stablen, lægger vi derfor i fællesskab en grundig plan for dagen, så vi ved, hvad vi skal være opmærksomme på. Dermed skal du ikke bekymre dig, om vi får det hele med. For det gør vi.

I skal altså bare nyde den måske største dag i jeres liv, mens vi arbejder i kulisserne.

Vores brudepar siger…

DE FIRE TRIN

Sådan kommer vi i mål med jeres bryllupsbilleder

1. Vi lægger en plan for dagen

Vi lægger i fællesskab en grundig plan for dagen, så vi er sikre på, at vi fanger de øjeblikke, I ønsker. 

2. Den store dag er kommet

Vi kommer forbi på den planlagte dato og fotograferer det, vi har aftalt. Herefter hopper vi i redigeringsrummet og sørger for, at billederne bliver et uvurderligt minde fra den store dag.

3. FEEDBACKRUNDE

Vi sender første udkast af billeder afsted mod jer, 
hvorefter vi retter til, indtil I er glade og tilfredse.

4. DE ENDELIGE BILLEDER

II modtager de endelige billeder, som I nu kan vise til resten af verden.

De gode bryllupsbilleder er naturlige og personlige

Dagen for brylluppet er kulminationen på flere måneders – ja måske flere års – planlægning, og det er dagen, hvor I vier jeres liv til hinanden. Derfor forstår vi godt, hvis I er en smule anspændte og nervøse til brylluppet. Men det skal helst ikke vise sig i parbillederne.

De gode bryllupsbilleder er nemlig kendetegnet ved at være naturlige og personlige. I den forbindelse hjælper vores bryllupsfotografer jer med at få sænket skuldrene, når I skal have taget parbilleder. Vi skaber med andre ord de rette rammer, så I føler jer trygge foran kameraet.

Bryllupsfotografering i hele landet

Vi har base i Aarhus, men vi har hjulpet brudepar over hele landet med at forevige deres store dag med personlige og stemningsfyldte billeder. Vi står altså også klar til at hjælpe jer – hvad end jeres bryllup skal afholdes i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Ikke kun skyder vi billederne til jeres bryllup, vores bryllupsfotografer kan også hjælpe med at finde den helt rette lokation, når I skal have taget parbilleder. For skal det være ved vandet, i skoven eller måske et sted, der har særlig betydning for jer? Ønsker i desuden også video fra dagen, kan vi selvfølgelig også klare dette. Se mere her bryllupsvideo.
Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik