VIDEOPRODUKTION ODENSE

INDHOLDSFORTEGNELSE

VIDEOPRODUKTION ODENSE

Mangler du hjælp til at producere en fængende reklamevideo, eller måske skal du have produceret en bunke produktvideoer  til din webshop? Det kan også være, at dit næste event skal foreviges med en stemningsfyldt eventvideo?

Uanset hvilken videoproduktion i Odense, du står overfor, kan du hente hjælp hos os.Vores CV tæller mere end 1000 videoproduktioner på tværs af forskellige brancher. Derfor vil vi næsten garantere, at vi også kan gøre dine visioner for din video til virkelighed. 

Dyk ned i de forskellige typer videoproduktion, som vi kan hjælpe dig med i Odense.

Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground
Afspil video om Reklamefilm Lipati
Lipati - Freedom Is Outside

HVILKEN TYPE VIDEOPRODUKTION I ODENSEMANGLER DU HJÆLP TIL?

Om du skal have produceret en dronevideo, en præsentationsvideo eller en kampagnevideo, kan du være sikker på én ting, hvis du vælger os til at hjælpe dig:

Du får en gennemarbejdet video, der skærer gennem støjen og giver genklang hos din målgruppe.

Selvom vi har base i Aarhus, pakker vi hjertens gerne udstyret og kører mod Odense og omegn, hvis det er der, videoen skal optages.

Afspil video om Profilfilm, Assens Skibsværft
Assens Skibsværft - Profilfilm
Fortæl din virksomheds historie med en profilfilm og skil dig ud fra konkurrenterne. Ved at give et indblik i din virksomheds DNA kan du bruge en profilfilm til at tiltrække nye medarbejdere og skabe tillid hos kunderne. Du kan også bruge en profilfilm til at forklare kunder og potentielle samarbejdspartnere, hvad der gør dine produkter eller services unikke.

Har I verdens bedste medarbejdere, I gerne vil fortælle om? Eller måske har I en helt speciel arbejdskultur, I vil gøre opmærksom på for at tiltrække nye medarbejdere?

Alle virksomheder har en historie, der er værd at fortælle. Med en autentisk og troværdig præsentationsvideo kan du fortælle, hvad der gør jeres virksomhed unik.

Afspil video om Profilfilm, Lindegaard Tækkefirma
Lindegaard Tækkefirma - Præsentationsvideo
Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground

Brænd dig fast i dine kunders hukommelse med en velproduceret reklamefilm. Den gode reklamevideo fanger dine kunders opmærksomhed ved hjælp af stærk storytelling og flotte visuelle virkemidler, der bakker op om dit budskab.

Få dit budskab ud over rampen med en slagkraftig kampagnevideo. Uanset om du ønsker at skabe opmærksomhed om et nyt produkt, fortælle om et nyt tiltag eller løfte sløret for et nyt projekt, så kan du gøre det på effektiv og fængende vis med en kampagnevideo.
Afspil video
Smukfest - bliv frivillig
Afspil video om Eventvideo - Fri BikeShop
Fri Bikeshop - The Night Ride
Med en eventvideo kan du få seeren til at føle, at de selv var til dit event – eller ønske at de selv var der. Du kan bruge videoen på din hjemmeside, ligesom du kan bruge den på sociale medier til at overbevise kommende gæster om, at de naturligvis skal være med til jeres næste event.
Fang dine målgruppes flygtige opmærksomhed med korte, fængende videoer til de sociale medier. Uanset om din video skal vises på Facebook, Instagram eller LinkedIn, så hjælper vi dig med at producere en video, som både din målgruppe og algoritmen vil elske.
Fri Bikeshop - The Night Ride
Afspil video

Giv dine videoer et vingesus med smukke droneoptagelser. De flotte droneskud skaber overblik og giver din video wow-faktor. Droneoptagelser kommer virkelig til sin ret, når der skal filmes festivaler, events og sportsbegivenheder. Derudover kan du også bruge dronen til at skyde oversigtsbilleder på byggepladser eller i naturområder.

Giv dine kunder oplevelsen af at stå med produktet i hænderne med en produktvideo. Produktvideoen er det ultimative stykke salgsmateriale, fordi du kan vise, hvordan dit produkt er bedre end konkurrenternes, ligesom du kan guide dine kunder i, hvordan man bruger dit produkt korrekt.
Afspil video om produktvideo
DitUr - Dissing Watches
Afspil video om Generator aftermovie
Generator 2022 - Aftermovie

HVAD ER PRISEN PÅ VIDEOPRODUKTION I ODENSE?

Prisen på videoproduktion afhænger 100% af den type video, du ønsker, og omfanget af den.

Vi gør os altså ikke i pakkeløsninger med en fast pris, da det er vores erfaring, at de nemt kan blive for firkantede. I stedet laver vi en skræddersyet løsning til dig, hvor du naturligvis kun betaler for det, du har brug for.

Hiv derfor gerne fat i os, så vi kan blive klogere på din næste videoproduktion i Odense. Herefter kan vi komme med kvalificeret pris.

Vi svarer tilbage, så hurtigt vi kan og senest inden for et døgn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik