VIDEOPRODUKTION AALBORG

INDHOLDSFORTEGNELSE

VIDEOPRODUKTION AALBORG

Mangler du hjælp til at producere en reklamevideo, profilfilm , eventvideo eller noget helt fjerde i Aalborg?

Med mere end 1000 videoer i bagagen kan vi hjælpe dig med (næsten) alle former for videoproduktion i Aalborg.

Her på siden kan du blive klogere på de forskellige former for videoproduktion, vi tilbyder.

Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground
Afspil video om Reklamefilm Lipati
Lipati - Freedom Is Outside

HVILKEN VIDEOPRODUKTION I AALBORG HAR DU BRUG FOR?

Uanset hvilken type videoproduktion, du leder efter, så kan du være sikker på, at du hos os får en gennemarbejdet, god og grundig video. En video, der hjælper din virksomhed med at blive husket.

Vi har base i Aarhus, men vi pakker naturligvis gerne bilen og sætter kursen mod Aalborg og omegn, hvis det er der, videoproduktionen finder sted.

Afspil video om Profilfilm, Assens Skibsværft
Assens Skibsværft - Profilfilm
Fortæl din virksomheds historie med en profilfilm og skil dig ud fra konkurrenterne. Ved at give et indblik i din virksomheds DNA kan du bruge en profilfilm til at tiltrække nye medarbejdere og skabe tillid hos kunderne. Du kan også bruge en profilfilm til at forklare kunder og potentielle samarbejdspartnere, hvad der gør dine produkter eller services unikke.

Har I verdens bedste medarbejdere, I gerne vil fortælle om? Eller måske har I en helt speciel arbejdskultur, I vil gøre opmærksom på for at tiltrække nye medarbejdere?

Alle virksomheder har en historie, der er værd at fortælle. Med en autentisk og troværdig præsentationsvideo kan du fortælle, hvad der gør jeres virksomhed unik.

Afspil video om Profilfilm, Lindegaard Tækkefirma
Lindegaard Tækkefirma - Præsentationsvideo
Afspil video om reklamefilm
Watery - Water Is Our Playground

Brænd dig fast i dine kunders hukommelse med en velproduceret reklamefilm. Den gode reklamevideo fanger dine kunders opmærksomhed ved hjælp af stærk storytelling og flotte visuelle virkemidler, der bakker op om dit budskab.

Få dit budskab ud over rampen med en slagkraftig kampagnevideo. Uanset om du ønsker at skabe opmærksomhed om et nyt produkt, fortælle om et nyt tiltag eller løfte sløret for et nyt projekt, så kan du gøre det på effektiv og fængende vis med en kampagnevideo.
Afspil video
Smukfest - bliv frivillig
Afspil video om Eventvideo - Fri BikeShop
Fri Bikeshop - The Night Ride
Med en eventvideo kan du få seeren til at føle, at de selv var til dit event – eller ønske at de selv var der. Du kan bruge videoen på din hjemmeside, ligesom du kan bruge den på sociale medier til at overbevise kommende gæster om, at de naturligvis skal være med til jeres næste event.
Fang dine målgruppes flygtige opmærksomhed med korte, fængende videoer til de sociale medier. Uanset om din video skal vises på Facebook, Instagram eller LinkedIn, så hjælper vi dig med at producere en video, som både din målgruppe og algoritmen vil elske.
Fri Bikeshop - The Night Ride
Afspil video

Giv dine videoer et vingesus med smukke droneoptagelser. De flotte droneskud skaber overblik og giver din video wow-faktor. Droneoptagelser kommer virkelig til sin ret, når der skal filmes festivaler, events og sportsbegivenheder. Derudover kan du også bruge dronen til at skyde oversigtsbilleder på byggepladser eller i naturområder.

Giv dine kunder oplevelsen af at stå med produktet i hænderne med en produktvideo. Produktvideoen er det ultimative stykke salgsmateriale, fordi du kan vise, hvordan dit produkt er bedre end konkurrenternes, ligesom du kan guide dine kunder i, hvordan man bruger dit produkt korrekt.
Afspil video om produktvideo
DitUr - Dissing Watches
Afspil video om Generator aftermovie
Generator 2022 - Aftermovie

HVAD KOSTER VIDEOPRODUKTION I AALBORG?

Alt efter hvilken type video, du er på udkig efter, så varierer prisen naturligvis. En reklamevideo med statister, speak og flere videografer vil alt andet lige være dyrere end en række simple produktvideoer.

Hiv derfor gerne fat i os til en uforpligtende snak, så vi kan komme med kvalificeret pris på din næste videoproduktion i Aalborg.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Læs mere på vores privatlivspolitik